Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Kızılcakent İlkokulu

Telefon : 05000000000
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://kizilcakentilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Kızılcakent Köyü Nizip/Gaziantep
VİZYON : Milli kültürle bezenmiş, çizgi üstü model bir okul olmak. Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkânları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek ve Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. Çevremize de eğitim vermek için varız. Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız. Öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak için varız. Eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermek için varız.
BAŞARILAR : 0

Öğretmen :3
Öğrenci :17
Derslik :1
Kütüphane Kitap Sayısı :550
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Saatler : 07:30-17:20
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Sobalı/Klimalı
Servis : Yok
Ulaşım : Köy Gaziantep-Nizip eski yolu üzerinde bulunduğu için hem Gaziantep´e hem Nizip´e her 15 dakikada bir araç bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : Nizip´e 5 km mesafede bulunan köy Gaziantep-Nizip eski yolu üzerinde, kâğıt fabrikası karşısında bulunmaktadır. Köyde başlıca geçim kaynakları tarım ve hayvancılıktır. Nizip´e yakın olması gerekçesiyle halkın bazı kesimleri ilçede fabrikalarda ya da inşaat sektöründe çalışmaktadır. Köyde oyun parkı , düğün salonu ve taziye salonu bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kızılcakent köyünün Gaziantep iline olan uzaklığı 38 km dir. Nizip ilçesine olan uzaklığı 5 km dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : e Twinning
Yazdır :